برای اینکه به بهترین تبدیل شد یا باید اولین بود یا بهترین حوزه ای فعالیت خود، در این مقاله به ده شرکت برتر در حوزه های مختلف می پردازیم تا به صورت اختصار با روند ابتدایی و درآمد آنها آشنایی پیدا کنید. با ما تا انتها همراه شوید تا با ده شرکت برتر که پیشروی بسیار زیادی را در جهان ایجاد کردند به همراه پر کاربرترین شبکه های اجتماعی جهان و ایران اطلاعات کاملی دریافت کنید.
۱.قیمت بیت کوین از ابتدا تا الان
بیت کوین به عنوان اولین ارز دیجیتال در جهان از سال ۲۰۰۸ ایجاد شد با قیمت ۰.۴۵ دلار داد و سند شد و در ماه نوامبر ۲۰۲۱ قیمتی برابر با ۶۴ هزار دلار را تجربه کرد که نشان از انقلاب اقتصادی می دهد و امروزه با قیمت هر بیت کوین حدود ۲۰ هزار دلار است.
۲.شبکه اجتماعی متاورس (فیسبوک)
برای اولین بار کلمه متاورس از اکتبر ۲۰۲۰ که تعداد ۲۴۰۰ بار در ماه بود به تعداد ۸۰۰هزار بار در ماه می ۲۰۲۲ افزایش یافته است و در اینستاگرام تعداد هشتگ های #metaverse و #متاورس به بیش از یک میلیون و تعداد پست های منتشر شده در اینستاگرام به بیش از ۶۰هزار پست رسیده است و در سال ۲۰۲۱ شرکت فیس بوک به متا تغییر نام داد.
اولین شهری که در متاورس ساخته شد در دیسنتراند با قیمت ۹۰ هزار توکن بود که مساحت آن ۶۶۳۰۴ متر مربع می باشد.
۳.همکاری کفش نایک Air Jordan III در اسنپ چت
همکاری شرکت کفش نایک مدل Air Jordan III در اسنپ چت در بستر تجارت اجتماعی برای اولین بار در سال ۲۰۱۸ صورت گرفت که در لیگ بسکتبال آمریکا NBA آغاز شد و در این رویداد هرکسی کفش خریداری می کرد همان روز آن را دریافت می کرد که در کمال ناباوری تنها در ۲۳ دقیقه تمامی هزاران جفت کفشی که با این مدل تولید شده بود به فروش رسید.
۴.سفید کننده دندان با برند Zimba
شرکت Zimba با همکاری فیس بوک به عنوان اولین پذیرندگان فروشگاههای فیسبوک شروع به فعالیت کرد که در روز اول ۱۲۰۰ سفارش دریافت کرد که این مقدار نسبت به آمار فروش سایت خود ۷درصد بیشتر شد. آمار امروزه این برند در فروشگاه های متا (فیسبوک) بیش از ۶۰۰ درصد میزان فروش روزانه از طریق سایت Zimba است.
۵.اینستاگرام
این شبکه اجتماعی برای اولین بار در سال ۲۰۱۰ برای گوشی های اپل راه اندازی شد و توانست تا سال ۲۰۱۲ به بیش از ۱۰۰ میلیون کاربر رسید، در سال ۲۰۲۲ تعداد کاربران این شبکه اجتماعی به ۱میلیارد و ۴۰۰میلیون رسید.
۶.خودروی برقی تسلا
خودروی تسلا به عنوان اولین خودرو تمام برقی و پاکسوز در جهان معرفی شد در سال ۲۰۱۷ به عنوان ارزشمندترین خودروسازی جهان انتخاب شد و در سال ۲۰۲۱ این شرکت با اختلاف بالا بزرگترین شرکت تولیدی جهان و بزرگترین شرکت خودرو سازی جهان شد و مجموع درآمدش حدود ۸۰۰ میلیارد دلار شده.است.
۷.پلتفرم ویدیویی یوتیوب
در سال ۲۰۰۵ به عنوان اولین پلتفرم ویدیویی شروع به کار کرد در سال ۲۰۰۶ گوگل آن را ۱.۶۵ میلیارد دلار خرید که اولین ویدیوی آن یک میلیون بازدید داشت و در ماه ۲ میلیارد و ۳۰۰ میلیون کاربر در سال ۲۰۲۲داراست..
۸.اپل
اپل اولین تولید کننده کامپیوتر با تایپ رایتر در جهان است در سال ۱۹۷۷ توانستند ۲۰۰ نسخه از این دستگاه به فروش برسانند و در مارس ۲۰۲۲ درآمد اپل ۹۷.۲۸ میلیارد دلار است.
۹.مایکروسافت
شرکت مایکروسافت با محصول زنیکس شروع به فعالیت کرد مایکروسافت رکوردار فروش سیستم عامل در جهان است. هماکنون با داشتن ۱۲۴ هزار کارمند در سرتاسر جهان و اختصاص دادن ارزش ۸۷ میلیارد دلاری، در جایگاه سوم برندهای با ارزش جهان قرار میگیرد.
۱۰.شیائومی
از بزرگترین فروشندگان موبایل در جهان می باشد در سال ۲۰۲۲ شیائومی با عبور از اپل به سومین سازنده گوشی در جهان تبدیل شد. این شرکت با فروش ۴۹ میلیارد دلار در سه ماهه سوم ۲۰۲۲ به عنوان سومین برند موفق موبایل در دنیا شناخته شده است.
پر کاربرترین شبکه های اجتماعی در جهان
امروزه از ۴ میلیارد و هفتصد میلیون نفری که در جهان به اینترنت دسترسی دارند، نزدیک به ۴ میلیارد و ۲۰۰ میلیون نفر از آن در روز به طور میانگین در حدود ۲.۵ ساعت از وقت خود را در شبکه های اجتماعی می گذرانند و با توجه به ویروس کرونا استفاده از این شبکه های اجتماعی برای برقراری ارتباط بیش از هر زمانی افزایش پیدا کرده است.
آمریکا با ۷۳ میلیون کاربر در شمار بیشترین کاربران توییتر قرار دارد که بعد از آن، ژاپن با ۵۵ میلیون کاربر در رده دوم، هند با ۲۲ میلیون کاربر در رده سوم بیشترین استفاده کنندگان از توییتر قرار دارند. که در اینجا بیش از ۹۰درصد توییت هایی که کاربران در طول روز تولید می کنند از جانب ۱۰ درصد کاربران این شبکه اجتماعی پر طرفدار در جهان می باشد.
استفاده از شبکه اجتماعی پینترست در سال ۲۰۲۱ حدود ۵۰ درصد افزایش داشته که نسبت به ۱۳ سالی که در این حوزه فعالیت دارد رشد بسیار خوبی محسوب می شود. به همین خاطر در ادامه به بررسی آمار شبکه های اجتماعی به خصوص آمار اینستاگرام در بین ایرانیان می پردازیم. تا بیشتر با پر کاربرترین شبکه ها و صفحات اینستاگرام ایرانیان آشنا شوید با ما همراه باشید.
آمار شبکه های اجتماعی اینترنتی در ایران
آمار شبکه های اجتماعی اینترنتی در ایران عبارتند از:
۱.واتساپ ۵۰میلیون کاربر
۲.تلگرام ۴۹میلیون کاربر
۳.اینستاگرام ۴۷میلیون کاربر
۴.روبیکا ۲۶ میلیون کاربر
۵.سروش پلاس ۲۲ میلیون کاربر
۶.فیسبوگ ۱۷.۲ میلیون کاربر
۷.بله ۷ میلیون کاربر
۸.گپ ۵ میلیون کاربر
۹.ایتا ۳ میلیون کاربر
۱۰لینکدین ۲.۷میلیون کاربر
۱۱..توییتر ۲.۲ میلیون کاربر
میزان استفاده افرادی بالای ۱۵ سال از شبکه های اجتماعی در ایران
میزان استفاده برای افراد بالای ۱۵ سال از شبکه های اجتماعی (مرکز آمار ایران)
۱.واتساپ ۸۸.۵ درصد
۲.اینستاگرام ۶۸.۳ دصد
۳.تلگرام ۶۶.۲ درصد
۴.سروش ۴.۶درصد
۵.ایتا ۳.۷ درصد
۶.ایمو ۳.۶ درصد
سرانه حضور هر ایرانی در شبکه های اجتماعی ۱ ساعت و ۳۲ دقیقه در ۲۴ ساعت شبانه روز می باشد.
محبوب ترین نوع انتشار محتوا در کسب و کارهای ایرانی
محبوب ترین نوع انتشار محتوا در کسب و کارهای ایرانی عبارتند از:
۱. استوری ۵۲.۱ درصد
۲. آلبوم ۲۵.۹ درصد
۳. ویدیو ۱۲.۱ درصد
۴. عکس ۵ درصد
۵. متن ۴.۱ درصد
۶. فایل ۰.۷ درصد
پر استفاده ترین هشتگ های ایرانی
پر استفاده ترین هشتگ های استفاده شده در بین ایرانیان
۱. موفقیت
۲. تهران
۳. ایران
۴. سلامتی
۵. کرونا
پر کاربرترین پیج های ایرانی در اینستاگرام
کاربران ایرانی که بیشتری فالور را در اینستاگرام دارا هستند عبارتند از:
۱.حسن ریوندی ۱۹.۷ میلیون فالوور
۲.مهناز افشار ۱۶.۷ میلیون فالوور
۳.دنیا جهانبخت ۱۵.۳ میلیون فالوور
۴.گلشیفته فراهانی ۱۴.۲ میلیون فالوور
۵.محمدرضا گلزار ۱۲.۲ میلیون فالوور
۶.رامبد جوان ۱۱.۹ میلیون فالوور
۷.سحر قریشی ۱۱.۶ میلیون فالوور
۸.ابراهیم حامدی ۱۱ میلیون فالوور
جمع بندی مقاله و کلام پایانی
در این مطلب در ابتدا به بررسی شرکت هایی که بیشترین پیشروی را در جهان ایجاد کردند پرداختیم تا اطلاعاتی در این باره به دست آورید و در ادامه به بررسی آمار شبکه های اجتماعی طبق تحقیقات مرکز آمار را مورد بررسی قرار دادیم. در پایان خوشحال خواهیم شد نظرات و تجارب ارزشمند خود را درباره شرکت های پیشرو در جهان با ما در قسمت نظرات به اشتراک بگذارید، شاد و پیروز باشید.