10 ترند برتر حوزه منابع انسانی در سال 2022

۱۰ ترند برتر حوزه منابع انسانی در سال ۲۰۲۲

در این مقاله به بررسی ۱۰ ترند برتر حوزه منابع انسانی در سال ۲۰۲۲ می پردازیم چرا که با ورود به سال ۲۰۲۲ شاهد تغییرات فراوانی در حوزه‌های مختلف مانند چگونگی کارکردن، محل کارکردن، چرایی کارکردن و تکنولوژی‌هایی که می‌توانیم از آنها استفاده کنیم به وجود آمده است، علیرغم اینکه این تکنولوژی‌ها بصورت مداوم تغییر می‌کند، این تغییرات از آغاز بیماری کرونا سرعت بیشتری گرفته و تبدیل به یک جنبه دائمی شده است. با توجه به تحقیقات انجام شده طی سال‌های ۲۰۱۶ تا ۲۰۲۱، اینکه حوزه منابع انسانی در سال ۲۰۲۲ با چه مواردی روبرو می باشد را بیان خواهیم کرد.

۱.آینده کار بستگی به رفاه کارکنان دارد

اولین ترند از ۱۰ ترند برتر حوزه منابع انسانی در سال ۲۰۲۲ آینده کار بستگی به رفاه کارکنان دارد چرا که رفاه کارکنان چیزی بیشتر از مزایای آنها نیست. در حال حاضر رفاه کارکنان یک فرصت برای صاحبان کسب و کار است تا بصورت همه جانبه و از لحاظ شخصی و کاری کارکنان خود را حمایت کنند. در شکل شماره یک نشان داده شده است که رفاه کارکنان از رفاه فیزیکی فراتر رفته و مواردی همچون رفاه احساسی، مالی، اجتماعی و سلامت شغلی را شامل می‌شود.

همچنین از زمان همه‌گیری بیماری کرونا، توجه صرف به رفاه کارکنان، به رفاه کل خانواده کارکنان توسعه یافته است. شرکت Hewlett Packard (HP) یک مثال بارز از گسترش مزایای کارکنان به خانواده‌های آنهاست. در برنامه‌ای که این شرکت برای رفاه کارکنان خود در نظر گرفته است اپلیکشین‌هایی برای سلامتی و رفاه، منابع آموزشی مناسب والدین جهت مدیریت فرزندان در خانه و پیگیری تحصیلی آنها، گروه مدیریت منابع مخصوص والدین شاغل و اشتراک گذاری شغل برای انتخاب نقش‌های شغلی فراهم شده است.

وقتی که کرونا وارد سال دوم خود شد، تمرکز بر رفاه کارکنان از بهبود منافع سازمانی به بالابردن سطح زندگی شخصی و خانوادگی کارکنان تغییر کرد. شرکت‌های سرمایه‌گذاری خطرپذیر نیز از این ترند پیروی می‌کنند با ابزارهایی مانند League، Virginplus، meQuibirium و مانند اینها. انعطاف‌پذیری نتایج تجاری چشمگیری ایجاد می‌کند. یکی از بزرگترین مشتر‌ی‌های تجاری meQuibirium که بالاترین سطح انعطاف‌پذیری را از خود نشان داده بود توانست بالاترین شاخص عملکردی در صنایع بورس داوجونز با ۱۱۶ درصد بازدهی در بازه زمانی دسامبر ۲۰۱۸ تا دسامبر ۲۰۲۰ به دست آورد.

شکل شماره ۱

۲- توقف استعفای کارکنان با مزایای رفاهی

دومین ترند از ۱۰ ترند برتر حوزه منابع انسانی در سال ۲۰۲۲ به توقف استعفای کارکنان با مزایای رفاهی اختصاص دارد. در حالی که افزایش حقوق به نظر می‌رسد یکی از راه‌های جذب و نگه داشتن کارکنان باشد، تحقیقات انجام شده در بین ۶۰۳ کارمند تمام وقت نشان از آن دارد که ۶۲ درصد کارکنان مزایای رفاهی را به عنوان کلیدی‌ترین شاخص در اتخاذ تصمیم برای درخواست کار جدید دانسته‌اند.

این موضوع مخصوصاً برای نسل Z بسیار درست بود، جایی که ۶۷ درصد خیلی موافق یا موافق بودند که مزایای رفاهی، اولویت یک آنها در بررسی پیشنهاد شغل جدید می‌باشد. مزایای رفاهی که درخواست شده شامل رفاه مالی و رفاه احساسی (روانی) است.

آموزش و تعلیم‌های مالی به لحاظ اهمیت در بین همه گروه‌های کارگران در حال گسترش است. نظرسنجی Brightplan 2021 نشان می‌دهد که بالای ۸۰% از کارکنان می‌خواهند از سوی کارفرمای خود در امور مالی و شخصیشان، نه فقط در بازنشستگی و آموزش مالی بلکه در بودجه‌بندی دیجیتال، برنامه‌ریزی مالی و دسترسی به مشاوران مالی حمایت و هدایت شوند.

علاوه بر سلامت مالی، قریب به ۳۰% کارگران نظرسنجی شده، تقاضای بهبود حمایت‌ها و منابع سلامت روانی را داشتند. سازمان سلامت جهانی معتقد است مزایای سلامت روانی محل کار سالانه ۸/۹ درصد، در طی پنج سال آینده رشد داشته باشد.

این موضوع باید نگاه مدیران منابع انسانی را از یک راه‌حل جبری و غیرقابل تغییر دور کند و از یک هدف شخصی شده به سمت مزایای رفاهی رهنمون سازد، به گونه‌ای که این هدف به سمت ایجاد یک فرهنگ حامی حرکت کند تا نیاز همه کارگران را تأمین نماید.

۱۰ ترند برتر حوزه منابع انسانی در سال ۲۰۲۲

۳- انجام کار بصورت ترکیبی از خواسته‌های اصلی کارگران

سومین ترند از ۱۰ ترند برتر حوزه منابع انسانی در سال ۲۰۲۲ انجام کار به صورت ترکیبی از خواسته های اصلی کارگران است چرا که با آمدن کرونا بسیاری از کسب و کارها به دلیل قرنطینه و محدودیت‌های حاصل از آن مجبور به انجام کار به صورت ترکیبی (حضوری ـ آنلاین) شدند و با ادامه این بیماری، انجام کار بصورت ترکیبی ادامه خواهد داشت. نظرسنجی مؤسسه اکسنچر نشان می‌دهد که ۸۳% کارکنان مدل کار ترکیبی را ترجیح می‌دهند و اینکه ۶۳ درصد شرکت‌ها با رشد بالا که قبلاً از مدل‌های قدیمی استفاده می‌کردند اکنون خود را با مدل جدید «بهره وری از هر جایی» منطبق کرده‌اند.

کارکنان و کارفرمایان، دیگر به اینکه نیروها کجا و چه زمانی کار می‌کنند توجه زیادی ندارند و بر روی نتایج حاصل از کار تمرکز کرده‌اند. پژوهش “کار ما از هر جایی در آینده” انجام شده توسط prithwirag choudbury دانشیار مدرسه کسب و کار هاروارد گزارش می‌دهد که کارکنان توجه ویژه‌ای دارند به آزادی کار در هر جایی به عنوان یکی از مزایای کارشان.

این موارد باعث می شود تا تعریف درست کار از هر جایی برای کارفرمایان از اهمیت ویژه‌ای برخوردار باشد. کارفرمایانی مانند Gitlab، Zapier و … در حال تهیه سیاستهایی هستند تا بتوانند از طریق آنها و به صورت مداوم زمینه همکاری مجازی، منتورینگ و طوفان فکری غیرهمزمان را برای کارکنانی که بصورت آنلاین و از هر جایی کار می‌کنند، فراهم نمایند.

این حجم از تلاش‌ها برای ایجاد ارتباطات مجازی و فراهم نمودن مجموعه‌ای از ابزارهای درست مانند slack و وایت بردهای آنلاین مانند Miro ، Mural و … برای افرادی که از راه دور کار می‌کنند جهت ایجاد طوفان فکری همزمان قابل توجه است.

علاوه بر این کارفرمایان نیاز دارند تا ارتباط خود را با مجموعه‌هایی که رویکرد مدیریتی آنها با محوریت کار از هر جایی است گسترش دهند و این به صورت واضح و روشن به این معناست که آنها می‌خواهند یک محل کار با فضای کاری منصفانه و مساوی برای همه کارکنان بدون توجه به اینکه آنها از کجا کار می‌کنند را فراهم آورند.

ارتباطی که به واسطه آن می‌توانند کارکنان خود را مدیریت کنند به مراتب بهتر از حالت حضور فیزیکی بوده و تیم‌های کاری نیز باید به حدی از انعطاف‌پذیری در رویارویی با اهدافشان و رسیدن به آن رسیده باشند. صاحبان کسب و کار باید زمینه‌های لازم برای به تصویرکشیدن چشم انداز کسب و کار پس از همه‌گیری کرونا و نحوه اداره و مدیریت سازمان و ارتباط آن با هر کارمند را فراهم آورند.

۱۰ ترند برتر حوزه منابع انسانی در سال ۲۰۲۲

۴- تطابق ارزش سازمان با ارزش‌های کارکنان

چهارمین ترند از ۱۰ ترند برتر حوزه منابع انسانی در سال ۲۰۲۲ به تطابق ارزش سازمان با ارزش های کارکنان می پردازد و در پژوهش Future Workplace و Blue Beyond Consulting که در میان یک نمونه ۷۵۳ نفری از صاحبان کسب و کار، مدیران منابع انسانی و متخصصان انجام شده است، بیان داشته است که ۸ نفر از هر ده نفر شرکت کننده گفته‌اند که تطابق ارزش‌های آنها با ارزش‌های سازمانی که در آن کار می‌کنند برایشان بسیار مهم است. بین متخصصان و صاحبان کسب و کار گپ قابل توجهی وجود دارد که در شکل شماره ۲ نمایش داده شده است که ما این گپ را “گپ انتظاری کارکنان “می‌نامیم.

شکل شماره ۲

این یافته‌ها از آنجایی مهم هستند که ۷۵% کارکنان می‌گویند: آنها انتظار دارند کارفرما و کسب و کاری که برایش کار می‌کنند بصورت عمومی باید برای جامعه خوب و مفید باشد. این درصد در میان کارکنانی که زیر ۴۵ سال داشته‌اند به ۸۰ درصد می‌رسد. علاوه بر این پژوهش‌های انجام شده نشان می‌دهد که بالای ۵۰ درصد از متخصصان می‌گویند که اگر ارزش‌های آنها با ارزش‌های شرکت مطابقت نداشته باشد از آن شرکت خارج خواهند شد و تنها از هر ۴ نفر یک نفر به کار خود ادامه خواهد داد.

صاحبان کسب و کار می‌توانند به این گپ انتظاری توجه داشته و به آن عمل کنند و آن را وسیله‌ای برای فراهم آوردن برنامه‌هایی جهت شنیدن مداوم پیشنهادات کارکنان و درگیرکردن آنها نمایند و خود را متعهد به فراهم آوردن شرایط کاری انسانی و مناسب برای همه کارکنان فارغ از اینکه محل کارشان کجاست، کنند.

۱۰ ترند برتر حوزه منابع انسانی در سال ۲۰۲۲

۵- افزایش استخدام براساس مهارت

پنجمین ترند از ۱۰ ترند برتر حوزه منابع انسانی در سال ۲۰۲۲ هوش مصنوعی باعث ایجاد تحول در بازار کار شده است و باعث شده تا بعضی از مشاغل اتوماتیک شده و زمینه ایجاد کارها و مشاغل جدید را فراهم آورده است که این مشاغل جدید نیاز به مهارتهای خاص دارد. در پژوهش”۲۱ شغل منابع انسانی در آینده” حجم زیادی از شغل‌های حوزه منابع انسانی که مابین اکنون تا سال ۲۰۳۰ ایجاد می‌شود شناسایی شد، بسیاری از آن‌ها بر کارهای انسانی که بصورت یکنواخت و یکپارچه با ماشین‌ها انجام خواهد شد تمرکز دارند مانند Algorithm Bias officer و Human machine Teaming Manager.

توانایی در نشان دادن اینگونه مهارت‌ها باعث کسب درآمد از آنها شده و سبب می‌گردد تا استعدادها به سمت این گونه مهارت‌ها بروند. مدرک گرایی و صرف داشتن مدرک نشان داده است که مانع بزرگی برای داشتن مهارت است. در واقع در گزارش سایت glassdoor که به رتبه بندی ۱۵ شرکت از گوگل تا هتل هیلتون و اپل پرداخته بود، معلوم شد که این شرکت‌ها برای شغل‌هایی که در آن مهارت خاصی نیاز بوده است، به افرادی که این مهارت‌ها را داشتند، حتی بدون مدرک، پرداخت‌های بسیار خوبی را داشتند.

در حال حاضر بسیاری از شرکت‌ها در حال حرکت به سمت استخدام براساس مهارت هستند یا آموزش مجموعه مهارت‌هایی به شخص و ایجاد شایستگی‌های موردنیاز برای یک شغل به جای اینکه فقط به رزومه و سابقه افراد نگاه کنند. استخدام براساس مهارت نه تنها دایره نیروهای بالقوه برای استخدام را افزایش می‌دهد، بلکه با فراهم کردن مسیر آموزشی برای کارکنان داخلی سبب می‌شود دید وسیعتری به متغیر بودن حرفه‌شان داشته باشند.

۶- ایجاد مشاغل متعدد در گذر زمان

ششمین ترند از ۱۰ ترند برتر حوزه منابع انسانی در سال ۲۰۲۲ به ایجاد مشاغل متعدد در گذر زمان می پردازد مرکز طول عمر استنفورد پیش بینی کرده است که بالای ۵۰ درصد کودکانی که امروز ۵ ساله هستند، می توان انتظار داشت که ۱۰۰ سال عمر کنند و در این ۱۰۰ سال، ۶۰ سال یا بیشتر کار خواهند کرد.

از آنجایی که در این ۶۰ سال کار، آنها یک کار نخواهند داشت، سبب خواهد شد که یک سوال مهم و اساسی برای رهبران حوزه منابع انسانی ایجاد شود که چگونه می‌توان شرکت‌ها را مجاب کرد تا به یادگیری روی آورده و آنها را به یک سازمان یادگیرنده تبدیل کرد که در یک شغل یا حرفه که شخص ۶۰ سال در آن می تواند کار کند به ارتقا مهارت یا مهارت مجدد کارکنان خود بپردازند.

“مجموعه انتخاب حرفه آمازون” متعهد شده است به تأمین ۲/۱ بیلیون دلار برای آموزش کارکنان ساعتی برای تحصیل در مقاطع دیپلم، کاردانی و کارشناسی، آموزش ضمن خدمت و زبان انگلیسی بعنوان زبان دوم.

این مجموعه همچنین مدارک مهارتی معین و مشخص برای مهارت مجدد کارکنان ارائه می‌دهد مخصوصاً در رشته‌های پرتقاضا مانند مهندسی فناوری اطلاعات، تجارت الکترونیکی، مراقبت‌های پزشکی، تأسیسات، حمل و نقل و حسابداری.

سایت‌هایی مانند انتخاب حرفه آمازون و… نشان می‌دهد که با ایجاد برنامه‌های آموزشی مهارت‌های کامپیوتری موردنیاز برای کارکنان ساعتی چه چیزی ممکن است رخ دهد. در این برنامه مشارکت کنندگان عموماً کارکنان انبار و تحویل دهندگان هستند و آنها این فرصت را پیدا خواهند کرد که مهارت‌های دیجیتال را یاد بگیرند و این یادگیری می‌تواند مسیر شغلی آنها را از کارمند انبار به متخصص فناوری اطلاعات تغییر دهد.

۱۰ ترند برتر حوزه منابع انسانی در سال ۲۰۲۲

۷- ضرورت افزایش مهارت منابع انسانی در مسیر ایجاد تحول نیروی کار

هفتمین ترند از ۱۰ ترند برتر حوزه منابع انسانی در سال ۲۰۲۲ به ضرورت افزایش مهارت منابع انسانی در مسیر ایجاد تحول نیروی کار اختصاص پیدا کرده که در پژوهش‌های صورت گرفته توسط The Evolving Role Of Learning In Workforce Transformation و Future Workplace، از ۵۴۹ مدیر منابع انسانی دنیا و صاحبان کسب و کار برای کشف اینکه چگونه یادگیری در میان شرکت‌ها در حال گسترش است و این موضوع می‌تواند چه پیامدهایی برای ظرفیت های جدید در تیم‌های یادگیری و توسعه داشته باشد نظرسنجی شد.

یک نکته کلیدی در گفتگوهای ما با مدیران ارشد منابع انسانی و مدیران ارشد آموزش این است که اغلب رهبران منابع انسانی، بر تعلیم و ارتقای مهارت نقش‌های کلیدی کسب و کار تمرکز و ارتقای مهارت اعضای تیم خود را فراموش می‌کنند. در حال حاضر اعضای تیم منابع انسانی و آموزش به فرزندان فراموش شده و رها شده تبدیل شده‌اند که توصیه‌های خود در ارتقا مهارت را رها کرده‌اند و این مسأله نیازمند تغییر است.

این تحقیق نشان داد که ساخت یک فرهنگ یادگیری در طول عمر و ارتقا مهارت یادگیری اعضای تیم توسعه، دو تا از بالاترین اولویت‌های سال ۲۰۲۵ هستند.

شکل شماره ۳ مشخص می‌کند چه چیزهایی به عنوان بزرگترین چالش‌های فکری برای مدیران آموزش است به منظور طراحی نقشه راه برای سال ۲۰۲۵.

شکل ۳- بزرگترین چالش‌های رو در روی مدیران آموزش در سال ۲۰۲۵

مثال ما در ۵۴۹ مدیر منابع انسانی و صاحب کسب و کار نشان داد که خلاقیت به عنوان یک عنصر کلیدی برای هدایت ساختار یادگیری از آغاز شناخته شده است، وقتی که بر سال ۲۰۲۵ تمرکز می شود. وقتی که ما بالاترین نیازها را در حوزه آموزش مهارت به اعضای تیم یک کسب و کار مورد توجه قرار می‌دهیم مهارت‌هایی مانند تجارت و هوش تجاری، تجزیه و تحلیل افراد و دیجیتال مارکتینگ از جایگاه ویژه‌ای برخوردار هستند.

منابع انسانی و مدیران آموزش باید به پرسش از خود شروع کنند که آیا من مهارت‌های جدید توسعه و ظرفیت‌هایی که برای اعضای تیم نیاز دارند را پیش بینی کرده‌ام و چگونه می‌توانم این پیش بینی را عملی کنم؟

۸- اصلی ترین مهارت‌ها: مهارت‌های انسانی و دیجیتال

هشتمین ترند از ۱۰ ترند برتر حوزه منابع انسانی در سال ۲۰۲۲ به مهارت های انسانی و دیجیتال اشاره دارد کار در سال ۲۰۲۱ به ما آموخت که ما نیاز داریم به توسعه انعطاف‌پذیر تا خود را به راحتی تغییر دهیم و همراه باشیم با تغییرات سریع در نحوه کار و محلی که در آن کار می‌کنیم. این موضوع همچنین به ما آموخت که باید ماهر شویم در کارهای متنوع و استفاده از پلتفرم‌های چندگانه تکنولوژی مانند زوم، Microsoft Teams، WebEx و … و علاوه بر آن توجه داشته باشیم به یکسری پلتفرم‌های واقعیت مجازی مانند Body swap،  Immerse و … .

شگفت آور نیست که در گزارش آموزشی ۲۰۲۱ لینکدین، ده تا از بالاترین و قدرتمندترین مهارت‌ها لیست شده است که ترکیبی از تاب‌آوری و تکنولوژی و مهارت‌های روتین دیجیتال است.

۱.تاب آوری و قابلیت انطباق
۲.مهارتهای تکنولوژی و روتین دیجیتال
۳.ارتباط بین دورکاران و تیم توزیع
۴.هوش احساسی
۵.همکاری متقابل
۶.هدایت به سمت تغییر
۷.مدیریت تغییر
۸.مدیریت استرس و هوشمندسازی
۹.مدیریت زمان
۱۰.خلاقیت

مهمترین مهارت‌، تاب‌آوری است که توسط Andrew shatter دکتری و هم بنیانگذار me Quilibrium تحت عنوان توانایی در نشان دادن حل مسأله، کنترل احساس، مثبت اندیشی و خودکارآمدی تعریف می‌شود. تاب‌آوری را می‌توان در یک سازمان آموزش، تقویت و گسترش داد. گزارش آموزش محل کار ۲۰۲۱ نشان داده است که ۵۹% مدیران آموزش گفته‌اند که ارتقاء مهارت کارکنان اولویت شماره یک آنها است.

۱۰ ترند برتر حوزه منابع انسانی در سال ۲۰۲۲

۹- والدین شاغل در انتظار یک ارزش پیشنهادی جدید از سوی کارفرما

نهمین ترند از ۱۰ ترند برتر حوزه منابع انسانی در سال ۲۰۲۲ با گسترش سویه جدید اومیکرون تعداد زیادی از مدارس در نواحی مختلف آمریکا دوباره بازشدن خود را به تعویق انداخته‌اند و یا به ساختار آموزش از راه دور یا مجازی سوئیچ کردند و این موضوع شرایطی را که ممکن است به بحران تبدیل شود را برای والدین شاغل تشدید کرده است.

در حال حاضر والدین شاغل متقاضی یک تعامل جدید از سوی صاحبان کسب و کارشان هستند. تحقیقات مکنزی نشان می‌دهد که والدین شاغل به نسبت همتایان خود که فرزند ندارند در طول دو سال گذشته، بیشتر کار خود را رها کرده‌اند. دلایل این ترک کار مواردی است مانند خستگی از فشار کار در خانه و مسئولیت خطیر نگهداری فرزندان، تلاش برای بازگشت به محل کار بدون پیداکردن راهی برای نگهداری مداوم فرزندان، بازگرداندن تعادل کار و زندگی و… و این مسائل با مشخص نبودن پایان قطعی سویه اومیکرون ممکن است ادامه پیدا کند.

مدیران منابع انسانی باید توجه ویژه‌ای به نیازهای خاص والدین شاغل داشته باشند و شیوه‌های کاری ویژه به منظور رفع نیازهای آنها لحاظ کنند مانند یارانه نگهداری کودکان و افزایش مرخصی والدین مخصوصاً برای والدینی که تازه پدر و مادر شده‌اند. در نهایت شرکت‌ها می‌توانند محدویت‌های محل کار ثابت را کنار گذاشته و یا برای همه کارکنان مزیت کاهش ۶۰ درصدی حضور در محل کار در هفته و هدایت کارکنان به سمت شغل‌های کم تقاضا برای مدت معین با عنایت به اینکه در صورت آمادگی می توانند دوباره به کار برگردند را فراهم آورند.

۱۰ ترند برتر حوزه منابع انسانی در سال ۲۰۲۲

۱۰- تغییر یا ارتقا نقش مدیران منابع انسانی سازمانها

و اما آخرن ترند از ۱۰ ترند برتر حوزه منابع انسانی در سال ۲۰۲۲ به تغییر یا ارتقای نقش مدیران منابع انسانی سازمان ها دلالت دارد چرا که در روزهای اول کرونا سازمان‌ها فکر می‌کردند که با یک موضوع بهداشتی با یک موضوع محلی مواجه هستند ولی خیلی زود روشن شد که این یک مسأله پیچیده برای کسب و کارها و مردم بوده و مدیران منابع انسانی نقش محوری داشتند در پاسخگویی به مسائل پیش آمده و به همین منظور لیستی از موضوعات رو در روی مدیران منابع انسانی تهیه شد. از رهبری و همدلی، درک مسائل و چیزهایی که بخش های مختلف کارکنان نیاز داشتند، تا پیشنهاد گزینه‌های کاری انعطاف پذیر، ایجاد محل کار و محیط سالم برای حمایت از رفاه کارکنان، و توسعه محل کار عادلانه و منصفانه برای همه کارکنان (فارغ از اینکه کجا کار می‌کنند).

در این زمان مدیران منابع انسانی به عنوان عضو کلیدی گروه مدیران اجرایی تبدیل شدند که با مدیران تکنولوژی، مالی، املاک و مستغلات، تحول نیروی کار و مدیر ارشد پزشکی، برای یک بازگشت مطمئن به اداره یا سازمان، همکاری می‌کردند. برای اینکه نقش مؤثر مدیر ارشد منابع انسانی سازمان درک شود می‌توان به مثال مدیر سابق منابع انسانی unilever، لینا نییر ،که اخیراً به عنوان مدیرعامل شرکت چنل منصوب شد، اشاره کرد.

در دنیای جدید ،کسب و کارها نیازمند هر دو مدیران منابع انسانی و کسب و کار هستند و مجموعه سؤالاتی درباره کار، کارکنان، نیروی کار، محل کار مطرح است مانند:

  • چگونه رهبران به دنیای جدید کار هدایت می‌شوند؟
  • چه نوع از بهبود، تجربیات کارکنان را افزایش می‌دهد؟
  • چگونه رهبران، با نیروی کار از هر جایی ارتباط برقرار می‌کنند؟
  • نقش و هدف جدید محل کار فیزیکی چیست؟

آن چیزی که واضح و روشن است این است که رهبران باید انعطاف، همدلی، شفافیت و ایجاد روند دیجیتال برای بیان نظرات و ایده‌ها برای ساختن آینده کار را به نمایش بگذارند.

جمع بندی مقاله و کلام پایانی

در مقاله ۱۰ ترند برتر حوزه منابع انسانی در سال ۲۰۲۲ به بررسی مهم ترین ترندهای برتر حوزه منابع انسانی به همراه آمار و ارقامی که طی تحقیقات ۵ ساله در مجله فوربس صورت گرفته بود پرداختیم در پایان خوشحال خواهیم شد نظرات و پیشنهادات خود را درباره مطالب ارائه شده با ما در قسمت نظرات به اشتراک بگذارید شاد و پیروز باشید.

 

منابع:

https://www.forbes.com/sites/jeannemeister/2022/01/05/top-ten-hr-trends-for-the-2022-workplace/?sh=4cad62993006

برچسب‌ها: بدون برچسب

دیدگاه خود را در میان بگذارید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. قسمتهای مورد نیاز علامت گذاری شده اند *